REPORT

 

Axe Beach & Festivals Tour 2010 osvěžila střední Čechy i metropoli

Na přelomu obou prázdninových měsíců se Axe Beach & Festivals Tour 2010 přesunula do středních Čech. Jako první uvítal AXE plážovou párty areál lomu v Hřiměždicích. Poslední červencové dny se tu nesly ve znamení adrenalinu, salt, vrutů a dalších vychytaných kousků. Uskutečnilo se zde totiž v pořadí již jedenácté mistrovství České republiky ve skocích do vody. Odvážní borci se vrhali do vody z výšky přesahující 15 metrů. 

 


Není tedy divu, že fanoušci po této napínavé podívané potřebovali pořádné osvěžení a odbornou pomoc AXE sestřiček. Ty vždy zkušeně předepsaly jeden z 5 nových sprchových gelů AXE pro mladé muže, který nejen vzpruží, ale také pořádně nakopne před extrémním výkonem. V parném počasí uvítala většina z přítomných mladíků možnost vyzkoušet si jeden z gelů přímo ve speciální AXE sprše. Jeden z návštěvníků neodolal a chtěl prvotřídní sprchovací péči dopřát i svému „miláčkovi na 4 kolech“. Ten se sice do AXE sprchy nevešel, ale vynalézavé AXE Bikini Girls si s celou situací bez ztráty kytičky poradily.

 

První srpnové nedělní odpoledne uvítalo AXE Rise Up párty příjemným teplým a slunečným počasím. Také díky tomu se sprchující AXE Bikini Girls téměř nezastavily. S vidinou nezapomenutelného zážitku přítomní muži neváhali vystát si před sprchováním pořádnou frontu. Napilno měla i expertka na flirtování, AXE Rise Up Girl. Všem přítomným mladíkům ochotně předávala rady a tipy, které se jim během léta budou určitě hodit.

A co měly tyto dvě AXE Rise Up párty společného? Jednoznačně výtečnou letní zábavu a pohodový relax plný hudby a soutěží!
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016