REPORT

 

Sleduj oficiální fotoreport z 4. ročníku festivalu Hip Hop Jam 2010 + vyjádření pořadatele

Letošní 4. ročník urban culture open air festivalu Hip Hop Jam 2010, který se uskutečnil minulý víkend 15.-17.7. 2010 v přírodním areálu pískovny Oplatil poblíž obce Staré Ždánice na Pardubicku přilákal bezmála 6500 převážně mladých příznivců urban culture.

 
Nezapomenutelnou atmosféru letošního ročníku jednoznačně podpořilo pěkné počasí (je fakt, že mohlo ještě těch pár hodin v sobotu v noci vydržet J) a především krásná nová lokalita přírodního areálu s vyhlášeným koupáním v přilehlých pískovnách. Jen málo kdo tušil, jaký poklad dlouhodobě promujeme. Na místě byl o to více mile překvapen.
 
Dennímu programu jednoznačně dominovala adidas Originals Dance Aréna, která se díky hlavnímu partnerovi letošního ročníku vrátila po dvou letech na festival. V noci se pak jelo do plnejch především u hlavního podia a v přilehlých párty stanech (Party In House Stage, Radio Spin Stage). Pozitivem letošního ročníku byla opět jako loni 100% účast všech avizovaných interpretů. U hip hopu skoro nemožná věc ;-). Zároveň jsme rádi, že se všichni naši návštěvníci festivalu ve zdraví vrátili do svých domovů a zdravotnická služba v areálu + plavčíci na pláži nemuseli řešit žádné závažné případy.
 
Byť dostáváme od Jamu desítky pozitivních reakcí od samotných návštěvníků festivalu a řady účinkujících, rozhodně neusínáme na vavřínech a jsme si vědomi pár nedostatků, které vznikly naší „premiérou“ v nové lokalitě. Nyní již přesně víme, na co se příště zaměřit, aby byl další ročník Hip Hop Jamu ještě lepší než ten letošní.
 
Oficiální fotoreport z letošního Hip Hop Jamu 2010 naleznete na www.hiphopjam.cz/gallery
Doprodej posledních kusů oficiálních Hip Hop Jam triček letošního ročníku probíhá na www.hiphopshop.cz.
 
Rádi bychom tímto veřejně poděkovali našim věrným i novým partnerům, bez kterých by se nemohl letošní Hip Hop Jam festival uskutečnit. Jmenovitě díky pro hlavní partnery festivalu – adidas Originals, Party In House, Budějovický Budvar n.p. Dále děkujeme za podporu partnerům: Tic Tac, HipHopShop.cz, Pepsi, Red Bull, Hydroponic, Amundsen Vodka, Axe Rise Up, Dotz, LRG, Graffneck, LincolnCar.cz, Eiskaffee, Salon Joshua. Též děkujeme za mediální prostor těmto médiím: Radio Spin, MTV Czech, Hip-hop.cz, 90bpm.sk, Maxim, Hiphopstage.cz, Level, Bedna TV a Fanonline.cz.
 
Od této chvíle se začínáme naplno věnovat přípravám Hip Hop Jamu 2011, který má opět jediný a jasný cíl – být ještě lepším a propracovanějším festivalem než jeho předcházející ročníky!
Děkujeme našim lidem a partnerům za přízeň a podporu HHJ! Dává nám to energii do 5. ročníku Hip Hop Jam festu, který se uskuteční v červenci 2011!
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016