REPORT

 

Report z Axe plážové párty na Hip Hop Jamu a v Nových Mlýnech

Pro návštěvníky festivalu Hip Hop Jam, který se uskutečnil v přírodním areálu pískovny Oplatil na hranici obce Staré Ždánice, byl letos připraven opravdu super letní program. Luxusní koupání, USA headlineři, kompletní česká a slovenská špička rapu v čele s PSH, SuperCrooo, Indy&Wich, Názov Stavby, Kontrafakt, Prag, H16, navíc Adidas Originals dance aréna, freestyle soutěž Battle Night, Tic Tac Hip Hop Talents, Radio Spin Stage, Party In House Stage, MTV Lounge, Graffneck Jam, Salon Joshua a tisíce dobře naladěných lidí z Čech a Slovenska.

 


Součástí programu byla i AXE RISE UP PÁRTY, která jako vždy přinesla skvělou zábavu i soutěže o zajímavé ceny. AXE sestřičky pokaždé zkušeně odhadly situaci a našly pro všechny ten nejvhodnější sprchový gel AXE. Za pány neváhaly vstoupit ani do vody, která díky parnému počasí neměla daleko k teplotě kávy. Většina mužů brzy přišla na to, že to nejlepší osvěžení na ně čeká v AXE sprše. A tak v ní bylo doslova našlapáno!



AXE Rise Up Párty osvěžila Nové Mlýny

Pátek 17. července se, stejně jako několik posledních dnů, nesl v duchu tropických teplot. Návštěvníci rekreační oblasti Pasohlávky u Nových Mlýnů ale neměli o osvěžení nouzi. Uskutečnila se zde totiž plážová párty ze série AXE BEACH & FESTIVAL TOUR 2010. Přítomní muži si nechali od AXE sestřiček předepsat jeden z 5 nových sprchových gelů AXE. Ten pak mohli vyzkoušet ve speciální AXE sprše. Téměř nikdo si nenechal ujít možnost vysprchovat se za profesionální asistence opálených AXE Bikini Girls. Ty ochotně pomáhaly mydlit, mýt i oplachovat celé tělo. Někteří odvážlivci si dokonce vyzkoušeli
i sprchování hlavou dolů. Tento zážitek může čekat i na Tebe na některé z dalších AXE Rise Up Párty. Ochuzeny nebudou ani slečny, které si užijí odpoledne ve společnosti voňavých, čerstvě vysprchovaných mužů.    


 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016