REPORT

 

Dominika Mesarošová a Axe Angels to roztočily na Axe Twist párty!

Nový Axe Twist v sobě ukrývá vůni, která se mění. A stejně nezapomenutelná jako měnící se vůně byla i Axe Twist párty s modelkou Dominikou Mesarošovou v sobotu 15. května 2010 v klubu Sydney 2000 ve Vilémově.

 
Tajemství a výjimečnost nového deodorantu AXE TWIST spočívá v jeho extrémně vzrušující svěží vůní, která se během dne promění v jemnou a přitažlivou a dodá svému nositeli ten pravý pocit sebejistoty při flirtování. Dnešní moderní hektická doba klade na mladého muže vysoké nároky. Pokud chce uspět v tvrdé konkurenci, nesmí dopustit, aby se s ním žena nudila. Proto je čas na změnu, a s tou přichází AXE TWIST!



S AXE TWIST se nikdo nenudí a roztančený club Sydney 2000 toho byl důkazem. Vedle super DJ´ských setů čekal na návštěvníky AXE TWIST párty atraktivní program. A nechyběly ani AXE Angels. Osm sexy trenérek flirtování dorazilo v hvězdném doprovodu! Spolu s modelkou Dominikou Mesarošovou prozradily  klukům pár osvědčených sváděcích fíglů, které si pak mohli otestovat v interaktivní flirtovací hře. A vítěz rozhodně neodešel s prázdnou! Zůstat doma a nudit se, se nevyplatilo, protože AXE TWIST je párty, která změní!

Více informací o plánovaných Axe Twist párty naleznete na: www.axe.cz
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016