REPORT

 

Axe Twist párty roztančila brněnský Majáles!

Nový Axe Twist v sobě ukrývá vůni, která se mění. A stejně nezapomenutelný jako měnící se vůně Axe Twist byl i brněnský Majáles, který se uskutečnil v pátek 7. 5. 2010 na Velodromu. Nechyběl tým sexy Axe Angels, atraktivní program, ani flirtovací hry o skvělé ceny!

 
Tajemství a výjimečnost nového deodorantu AXE TWIST spočívá v jeho extrémně vzrušující svěží vůní, která se během dne promění v jemnou a přitažlivou a dodá svému nositeli ten pravý pocit sebejistoty při flirtování. Dnešní moderní hektická doba klade na mladého muže vysoké nároky. Pokud chce uspět v tvrdé konkurenci, nesmí dopustit, aby se s ním žena nudila. Proto je čas na změnu, a proto přichází AXE Angels.



Brněnský Majáles byl důkazem, že s AXE TWIST se nikdo nenudí. Sexy AXE Angels prozradily klukům pár osvědčených triků, které udrží zájem holek, nabitý hudební program, během něhož se na pódiu vystřídaly kapely Kryštof, Sto zvířat, Vypsaná Fixa, Support Lesbiens nebo Horkýže Slíže, nenechal v klidu snad nikoho a interaktivní flirtovací hra byla zárukou skvělé zábavy. Zůstat doma se zkrátka nevyplatilo!

Více informací o dalších AXE Twist párty i osmičku AXE Angels naleznete na: www.axe.cz
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016