REPORT

 

Cosmic Trip s pořadovým číslem 12 je za námi

Festival elektronické Cosmic Trip se poprvé uskutečnil v Ústí nad Labem a bez větších problémů. Na jeho 12. ročník dorazily přibližně dva a půl tisíce lidí a přestože počasí především v pátek nebylo ideální až na jednu výjimku všichni oznámení interpreti dorazili a vystoupili.

 
"Děkujeme všem za podporu," říká hlavní organizátor festivalu DJ Quickie. Návštěvnosti sice byla o poznání nižší než v předchozích letech, ale s ohledem na podtitul festivalu Back2Roots to není velká komplikace do budoucna.

"Páteční počasí udělalo své, absence loňského ročníku a kejkle kolem něj jistě také. Lidé možná nevěřili, že to opravdu dotáhneme do konce," vypočítá Quickie důvody nižší účasti oproti očekávání.

Nový areál festivalu na letišti Úžín na samém okraji Ústí nad Labem se zdá být dobrý. Ostatně podobně se vyjádřil jeden fanoušek Cosmic Tripu na serveru Techno.cz. "Pudlák (kde Cosmic Trip začínal) to sice není, ale lepší místo v okolí Teplic nenajdete".

Až na jednoho člena projektu Recyver Dogs vystoupili všichni headlineři. Alexander Kowalski, Neil Landstrumm, Exium, Steve Walker, DJ Friction, Tony Colman z London Elektricity, Vicious Circle a DJ Smote dostáli své pověsti a zahráli skvěle.

Výborně je doplnili domácí DJs, za všechny jmenujme Agenta, Tokyho, Elektrabela, IM Cyber, Nitropank, Pavla Krejdla, vítaným zpestřením byl zajímavý koncert zpěvačky Moniky Načevy a DJ Fivea.

Velký dík patří zvukařům, kteří odvedli skělou práci, pochválili je snad všichni vystupující.

Mírné komplikace přinesla pouze velmi důkladná prohlídka celní správy, která si na návštěvnících Cosmic Tripu zřejmě chtěla nahonit body.

Věříme, že s většinou návštěvníků se potkáme také za rok, doufejme, že to bude znovu na ústeckém letišti.

Fotoreporty najdete na: www.cosmictrip.cz
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
rav
MaX
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016