REPORT

 

Report: Axe Instinct Party

Po velice úspěšné Axe Instinct Party na Zámku Choltice se po necelých dvou týdnech a zastávce v Liberci a Benešově vrátila Axe Instinct Tour do Pardubického kraje - tentokrát do klubu Dýdy Baba!

 
Většina míst byla dopředu rezervována. Netrvalo to dlouho a klub se začal rychle plnit. Prostory byly mnohem menší než v Cholticích, ale to nijak neovlivnilo velkolepou atmosféru později naprosto našlapaného klubu! Naopak.

O návštěvníků se hned u vchodu ujaly půvabné modelky v kostýmech oblečcích divoženek.

Heslem večera bylo "Hoď se do kůže", což našlo své opodstatnění hned při vstupu. Klub byl provoněný novým pánským deosprayem Axe Instinct, který je charakteristický právě vůní kůže.  

Celou akci moderoval Jakub Kuba, moderátor TV Óčko. Středeční party byla i pro něj nevšedním zážitkem. Nemoderoval totiž klasicky z podia, ale s mikrofonem v ruce se prodíral davem všudypřítomných hostů. Bezprostřední kontakt s publikem si vyloženě užíval.

V rámci programu proběhla sexy Kenvelo Fashion Show, na které se v nezvyklé roli modelky představila i nejpopulárnější česká DJka Lucca.

Zábavní program akce zajistila flirtovací hra o ceny. Soutěžící mohly vyhrát Axe Instinct deospray, Axe Instinct kožený náramek nebo koktejl zdarma. Na konci byli vyhlášeni historicky poprvé 2 výherci ( Petr A Kuba ) , kteří měli na svém účtě nejvyšší a totožný počet "svedených" dívek. Jako hlavní cenu obdrželi Kenvelo voucher a vzhledem k tomu, že jsou to přátelé, s rozdělením si výhry neměli problém.

Dalším bodem programu bylo i velice svůdné a profesionální vystoupení tří výtečných tanečnic, které svůj um předvedly taktéž přímo mezi návštěvníky.

O hudební stránku akce se postaral Lukáš Mercl aka Lucky a následně jej vystřídal i Kiss Revival.

Bylo vyprodáno, atmosféra byla skvělá. Druhá Axe Instinct Party v Pardubickém kraji opět nezklamala.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016