REPORT

 

'electronic beats' - Felix da Housecat u Maďarů vyhrál

Techno.cz tým reprezentovaný fotografem NTP se společně s výhercem zájezdu v naší soutěži Jardou a jeho přítelkyní vydal do Budapešti, aby se podíval na místní variaci hudebního konceptu 'electronic beats'. Už teď ale můžeme říct, že dramaturgie večera se moc nepovedla a zabodoval hlavně Felix da Housecat.

 

Náš fotograf Marek aka ntp v sobotu vyrazil na výlet do maďarské metropole spolu s výherci soutěže pořádané T-Mobilem na akci 'electronic beats', jejichž koncept známe i od nás (viz třeba koncert Prodigy loni ve Veletržáku či letošní 'electronic beats club tour' (viz fotky z Lucerna Music Baru od Dana nebo report od Romana).


V dodávce, kterou se do Budapešti cestovalo, se sešli dobře naladění výherci a zástupci médií, takže vládla pohoda celou cestu, která vyvrcholila ochutnávkou pravého maďarského gulášku v Budapešti. V deset večer se všichni vydali do haly Syma. Díky super organizaci "zájezdu" všichni dostali VIP vstupy, takže rádi využili pohodlí VIP zóny :)



V hale Syma byla zajímavě vyřešena pódia, jedno – středové bylo pro vystupující pro DJs, pódium na druhé straně zase sloužilo pro kapely. Kromě Dj Coyota, který večer otevíral a držel se minimalu, a DJe Hot X, který pokračoval ve stejném stylu, maďarskou scénu reprezentoval ještě pětičlenný elektronický projekt Neo, jehož vystoupení patřilo k příjemnému překvapení večera.


Něco po půlnoci začal hrát DJ Felix Da Housecat. Chicagem odkojený Felix odehrál velmi energický set a rozjel party pro několik stovek lidí, kteří na akci přišli. Po něm následoval koncert americké zpěvačky Kelis, která má více než s taneční scénou něco společného s regulérním popem. Bezesporu výteční muzikanti v její doprovodné kapele nedokázali zvrátit situaci jejího nepřesvědčivého výkonu.


Kelis ale po padesáti minutách skončila, a mohl tedy pokračovat večírek s již zmiňovaným Coyotem a Hot X. Konec byl v půl páté a přišel čas na spánek a druhý den návrat do Prahy.


A redakce techno.cz je už zvědavá, koho organizátoři přivezou na říjnovou megaparty ‘electronic beats‘ do Veletržního paláce :)

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
ntp
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016